Moderna konferenslokaler i en lugn och avslappnad miljö

Konferera hos oss på Furunäset hotell i en historisk miljö med genuin charm omsvept av fina grönområden längst med Piteå älven. Här finns rum som är anpassade för alla slags möten – stora som små. Våra konferenslokaler är luftiga och ljusa, perfekt för långa möten. Här hittar du rum för upp till 130 personer, med tillhörande utrustning som t.ex. whiteboardtavlor & PC kanon.

På Furunäset Hotell och Konferens har ni möjlighet att boka ett konferenspaket, speciellt anpassat för just er vistelse här hos oss! När ni skall ha konferens i Norrbotten har vi vad som krävs. Välkommen till vårt vackra konferenshotell och känn er som hemma.

Möteslokaler

Sammanträde, utbildning eller presskonferens? Vi har konferenslokaler som passar just ert möte. Klicka här eller på bilden för att läsa mer om våra möteslokaler. 

Konferenspaket

Vi har en mängd olika paket att erbjuda, anpassade för både korta och långa konferenser. Klicka här eller på bilden för att läsa mer om våra paketerbjudanden. Vi gör det enkelt för dig – välj bland våra färdiga konferenspaket, så sköter vi detaljerna!

Aktiviteter

Historiska vandringar, ett besök på vårt lokala glasbruk eller inspirerande team-bildning.

Vilken aktivitet som passar er bäst, är beroende på ert önskemål om syfte, tidsåtgång, tidpunkt, säsong och budget för detta. Kontakta oss, så berättar vi mer och ger förslag på något som passar just er!