Konferera med
komfort

Konferera hos oss på Furunäset i en historisk miljö med genuin charm inbäddad i vackra grönområden längs med Piteälven. Här finns rum som är anpassade för alla slags möten – stora som små. Våra konferenslokaler är luftiga och ljusa, helt anpassade för långa möten. Här finns plats för upp till 130 personer.

Våra konferensrum

Furunäset Hotell och Konferens har två nyrenoverade salar för upp till 55 personer samt en kongress-sal med amfiesittning för upp till 130 personer. Våra konferensrum är ljusa och har högt i tak. Lokalerna skapar goda förutsättningar för sammanträden av alla slag. I samtliga våra mötesrum ingår whiteboardtavlor och PC-kanon. Ni har fri tillgång till pennor och block samt frukt och godis för lite extra energi under dagarna.

Furunäset Amfiesalen

Amfiesalen

Amfiesalen med biosittning tar emot 130 personer. Ytterligare två salar finns att disponera för sammankomster och samlingar.

Sal 608 - Skolsittning

Här ryms 45 sittande personer med gott om plats för sammanträden och genomgångar med ett stort antal deltagare.

Sal 607 - Styrelsesittning

Denna sal är reserverad för lite mer avskilt styrelsearbete och rymmer 10 sittande personer. Vi erbjuder rätt arbetsmiljö för de viktiga besluten.

Övernatta och vakna utvilad

Vår vackra byggnad har boenden både för kortare semesterweekends och arbete långt hemifrån. 

Full hotellstandard

Bo komfortabelt i våra hotellrum med generös takhöjd och trivsam rymd, stilsäkert inredda med högsta kvalitet ned i minsta detalj. Tekniken är inget undantag.

Ett prisvärt boende

Bekvämlighet och flexibilitet är nyckeln till att trivas vid en längre arbetsvistelse borta från hemmet. Ett långtidsboende som ger valfrihet. Rekreationsmöjligheterna gör det lätt att stanna lite till.

Borggårdens Matsalar

I samma byggnad som hotellet ligger den nyrenoverade restaurangen Borggårdens Matsalar. Totalt finns det sittplatser för cirka 200 matgäster och en bar med fullständiga rättigheter. Lunch serveras måndag till fredag med två till tre varma rätter, salladsbuffé samt dessert och soppa vissa dagar.

Borggårdens Matsalar står även maten vid konferenser om så önskas.

Järnspisen

Längs gågatan i centrala Piteå hittar ni Järnspisens matbod, en lokal delikatessbutik med tillhörande matstudio. Här finns bland annat egna produkter, ostar, charkuterier, matpåsar och en hel del mataktiviteter. De bjuder gärna på storytelling om maten och ger lite mer kunskap om Piteå och den lokala matkulturen.

Offertförfrågan

Kontakta oss för offertförslag för er konferens. Ange antal gäster och dagar ni vill spendera hos oss.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.