Vill du få mer koll på GDPR?

Vi har valt att ”korta ned” lagen för att du som gäst på ett enkelt och smidigt sätt ska veta vad som händer med dina personuppgifter.
Låter detta klurigt och kanske tom lite tråkigt? Ja, det tycker vi också. Men det är viktigt för oss att du ska få en inblick om
hur vi jobbar med just dina personuppgifter.

Som de flesta kanske har hört så börjar den nya Dataskyddsförordning (GDPR) att gälla Från den 25 maj 2018
GDPR ersätter den befintliga Personuppgiftslagen (PUL) och gäller för alla EU-länder.

Men vad är då GDPR?
Jo, GDPR har tagits fram för att skydda dig och dina rättigheter som kund och avser hantering och spridning av dina personuppgifter.
Tanken är att du som gäst skall känna dig trygg med att dina registrerade uppgifter inte används på ett otillbörligt sätt.

Hur behandlar vi dina personuppgifter hos oss?
En personuppgift är data som på något sätt identifiera dig som person. Dvs. namn, adress, telefon, mail etc.

Våra bokningssystem hanterar de uppgifter som ni angivit vid bokning.
Detta för att kunna kontakta dig som gäst innan, under och efter din vistelse. Om du väljer att inte samtycka,
kommer dina personuppgifter att raderas från våra system 6 månader efter avresa, enligt alla konstens regler och lagar. 
– Ni har rätten att glömmas bort, men Ni bestämmer.

Vi hoppas naturligtvis att ni vill vara våra vänner och finnas kvar i vårt minne ♥

Vill ni läsa mer ingående om vår integritetspolicy klicka på länken.

Med vänlig hälsning,
Vännerna på Furunäset hotell & Konferens